Arvika kommun, Lärande och stöd

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Beskrivning

Du kommer att arbeta som Boendestödjare på socialpsykiatrin som är en av åtta enheter inom IFO. Socialpsykiatrin består av tolv medarbetare som arbetar med stöd till personer med psykisk funktionsnedsättning. Av dessa tolv medarbetare är två sjuksköterskor.

Socialpsykiatrins lokal ligger centralt i Arvika med närhet till järnväg och utsikt över stadspark och Glafsfjorden.

Vi söker nu en vikarierande boendestödjare på grund av föräldraledighet.

Arbetsuppgifter 
Som Boendestödjare ingår du i socialpsykiatrins boendestöd och utför insatser på uppdrag från socialsekreterare. Du arbetar självständigt i de flesta ärenden men arbetar även nära dina kollegor, övriga som ingår i arbetsgruppen samt din chef. Socialsekreterare utreder biståndsbehovet, fattar beslut och ansvarar för uppföljning. Utifrån detta utför du ditt uppdrag. Socialpsykiatrin är en väl etablerad och inarbetad verksamhet men du kommer såklart att vara en del av verksamhetens utveckling framledes, helt i linje med samhällets förändrade krav och evidensbaserade metoder.

Kvalifikationer
Du har en gymnasieutbildning inom människovårdande yrke såsom vård och omsorgsprogrammet. Vi ser gärna att du har någon form av påbyggnadsutbildning inom psykiatri. Du har vana av arbete med människor som är i behov av stöd i vardagen, allt från struktur i hemmet till delaktighet i vårt samhälle. Har du erfarenhet av och kunskaper inom MI-motiverande intervju, lösningsfokuserat arbetssätt och administration/dokumentation så är detta meriterande.

Vi söker dig som är positiv, strukturerad och drivande. God samarbetsförmåga krävs då det är grunden för samverkan med externa parter samt grunden för ett fortsatt gott klimat i arbetsgruppen såväl som för våra brukare. Arbetet kräver flexibilitet och jobbet innebär att kommunicera mycket både i tal och skrift. Det är därför viktigt att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Kunskaper i engelska språket är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort B för manuell växellåda krävs.

Varmt välkommen med din ansökan.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde tidigt 2019, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/128
Kontakt
  • Eva Lindquist, 0570-826 44
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0570-817 41
Publicerat 2018-11-21
Sista ansökningsdag 2018-12-09

Tillbaka till lediga jobb